Fit-tv Voor Iedereen

Ga naar de site en ontvang darmowe bonusy bez depozytu bij ons casino. Beperkt aanbod! Klik hier om direct naar de speciale website van het Fit-tv platform te gaan.

Ons project biedt een nieuwe manier om mensen te motiveren om te sporten. Het enigszins intimiderende fitnesssysteem combineert de fysieke wereld met de virtuele en maakt ons letterlijk de helden van onze eigen spelwereld, terwijl het ons uitnodigt om actief onze spieren te trainen. Alles is zoals in het leven, alleen veilig en niet echt.
Het No Barrier CrossFit-project is ontworpen om de barrières voor mensen om te oefenen te slechten en biedt een holistische benadering van fitness, van begin tot eind. Onze uitdaging voor onszelf was om een toegankelijke en plezierige ervaring te creëren voor een gewoon persoon of iemand zonder eerdere fitnesservaring, rekening houdend met het feit dat mensen die nieuw zijn in fitness een aanzienlijke leercurve moeten doormaken en zich in het begin ongemakkelijk en aarzelend zullen voelen.
We gingen op zoek naar een nieuwe manier om mensen geïnteresseerd te maken in fitness door iets aan te bieden dat, zelfs als ze geen eerdere ervaring met fitness hebben, toch leuk en uitdagend zou zijn.
Het bedrijf hoopt dat het systeem mensen zal motiveren die zich willen richten op zelfzorg of therapie.
Toen we erachter kwamen of dit gewoon weer een gimmick van ontwikkelaars was of een levensvatbaar modern oefensysteem, hebben we het sportapparaat nader bekeken.
Deelnemers kunnen hun favoriete oefeningen oefenen en reizen.